Cu câteva date importante care îi fac rolul incitant și plin de provocări, actorul Adrian Nour spune este o mare bucurie să fie din nou colonelul Pickering, în musicalul „My Fair Lady”.

„Mă bucur enorm că reluăm «My Fair Lady» și că mă reîntâlnesc cu echipa de creație alături de care am făcut și «Mamma Mia!». A fost și este o mare provocare, personajul pe care-l interpretez este un gentleman care are cam dublul vârstei mele, pasionat de lingvistică, trecut prin multe experiențe militare. Colonelul Pickering e alături de Higgins pe tot parcursul acestui experiment frumos de transformare a Elizei dintr-o fată simplă de pe stradă într-o prințesă”, povestește Adrian.

„My Fair Lady” o are ca protagonistă pe Eliza Doolittle, o florăreasă din Londra care ia lecții de dicție de la foneticianul Henry Higgins ca să poată trece drept doamnă în înalta societate. Musicalul este bazat pe textul piesei de teatru „Pygmalion”, scris de George Bernard Shaw. Una dintre cele mai cunoscute adaptări cinematografice din toată lumea îi are ca protagoniști pe Audrey Hepburn și pe Rex Harrison. „Când am văzut filmul, nu m-am gândit nicio clipă că voi fi parte din această poveste. Mi-a părut rău că muzicii nu i s-a făcut dreptate în film… Dar cred că ai mei colegi din rolurile principale, cu tot respectul pentru Rex Harrison și pentru Audrey Hepburn, cântă mult mai bine ariile din musical :). Veniți să vă convingeți, dacă nu mă credeți pe cuvânt!”, adaugă artistul.