Complex, inedit, creat pentru suflet şi minte deopotrivă, „My Fair Lady” este considerat de criticii din întreaga lume „musicalul perfect”.

Destinul Elizei Doolittle, o florăreasă din Londra care ia lecții de dicție de la foneticianul Henry Higgins ca să poată trece drept doamnă în înalta societate, ne pune pe gânduri: de fapt cine transformă pe cine?

Soprana Irina Baianț, care o interpretează pe Eliza, spune că are multe în comun cu personajul: „Mă regăsesc foarte mult în parcursul ei de viaţă, în sensul în care a început timid și a ajuns foarte sigură pe ce știe. Ideea principală e că singurul bagaj pe care nimeni nu ţi-l poate lua în viaţă este informaţia și ceea ce reușești să înveţi și să devii tu cu tine. În rest, poţi să pierzi sau poţi să ai orice”.

Experiența „My Fair Lady” este cu adevărat specială, unică în România. „Veţi vedea o super producţie privată ce implică peste 200 de persoane, on şi offstage. Coregrafii şi imagini scenice impresionante, orchestra live. Este, din punctul meu de vedere, o producţie realizată de poate cea mai experimentată echipă de creaţie de musicaluri din România, oameni de teatru care vă vor purta dincolo de limitele unui musical convenţional”, mărturisește actorul Ernest Fazekas, care-l interpretează pe Henry Higgins.